اول)استان یزد، از نظر غنای ابنیه و اماکن گردشگری به طور حتم یکی از قطب های مسلم گردشگری کشور محسوب می گردد ولی متاسفانه بسیاری از این اماکن گردشگری حتی از نظر یزدی ها پنهان مانده و هرگز مورد بازدید و استقبال قرار نگرفته است.
به عنوان مثال باغ پهلوانپور اگرچه جزو افتخارات استان یزد بوده و به عنوان باغ ایرانی از طرف یونسکو ثبت جهانی شده اما متاسفانه آمار گردشگر و بازدید کننده آن در انتهای جدول باغ های ایرانی است.
به نظر میرسد معرفی این بناها و اماکن با استفاده از ظرفیت ها و جاذبه های جشنواره های یکروزه می تواند در معرفی این آثار ارزشمند ثمر بخش باشد.
بدون شک تنها پس از بازدید این اماکن توسط گردشگران داخلی است که می توان پی به نقایص و مشکلات زیر ساختی برده و شرایط را برای گردشگران خارجی مهیا نمود.
دوم)دارالعباده به عنوان یکی از استان های که به روایت آمار از شاخص، نشاط اجتماعی نسبتا پایینی برخوردار است نیازمند حرکت هایی در جهت ترویج فرهنگ شادی و نشاط می باشد.
یکی از شاخص های مرتبط به شادی و نشاط اجتماعی بحث های مربوط به گردشگری، سفر و شرکت در جشنواره های مختلف می باشد. حضور در جشنواره ها به علت کم هزینه بودن در صورت داشتن یک برنامه مدون می تواند در طی چندسال به صورت یک فرهنگ در امده وقدمی در جهت پویایی و افزایش نشاط، اجتماعی محسوب گردد.
سوم) یکی از گردشگری هایی که در طی سالهای اخیر در جهان رواج پیدا نموده گردشگری غذا می باشد.
این نوع گردشگری با تکیه بر هنر آشپزی بومی و تمایل گردشگران برای چشیدن انواع غذاهای سنتی رواج یافته است.
برگزاری مسابقات آشپزی در جشنواره ها به نوعی ترویج این نوع گردشگری بوده تا ضمن پر نمودن اوقات فراغت شهروندان، علاوه بر بحث گردشگری به صورت غیر مستقیم شهروندان را با غذاهای سالم آشنا نماییم در شهری که هر روز به تعداد رستوران های فست فود. ان اضافه می شود. وامار بیماران دیابتی ان از نرم کشور بالاتراست ترویج و احیاء غذاهای سالم قدمی در جهت سلامت جامعه محسوب می گردد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 19,ژانویه,2025